O nas

Orodjarna Metalid d.o.o.

je bila ustanovljena z zasebnim kapitalom leta 1990. Smo majhno, dinamično, zanesljivo in uspešno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo osnovne dejavnosti na področjih orodjarstva in strojegradnje. Zaradi zelo raznolikih, zahtevnih in kompleksnih naročil, je takšna tudi naša proizvodnja. Ta zajema vse od klasičnih ročnih postopkov do sodobne CNC obdelave na preciznih obdelovalnih centrih. Pri tem se ne osredotočamo le na razvoj in proizvodnjo novih orodij, temveč svojim partnerjem nudimo celovito storitev na področju orodjarstva.

V želji po uspešnosti, zagotavljanju celovitih visokokakovostnih rešitev in doseganju zastavljenih rokov, zaposlujemo visokousposobljene strokovnjake, ki pri svojem delu uporabljajo najsodobnejšo programsko in strojno opremo.

Smo mednarodno konkurenčen ponudnik in izvoznik na najzahtevnejše trge. O naši uspešnosti poleg zadovoljstva kupcev oziroma partnerjev govori tudi stalna rast prodaje.

Leto 2016 je bilo za podjetje prelomno, saj smo se v celoti preselili v nov poslovno-proizvodni objekt v industrijski coni Hoče.

Direktor: Marko Bogadi

Scroll to Top